Gyakran ismételt kérdések

 • Milyen előadás a Mancs őrjárat Live! show?

  A TEG Life Like Touring élő színházi előadások készítésével foglalkozik, a gyermekek és szüleik által jól ismert televíziós műsorok alapján. Az előadások járják a világot, és nagy sikernek örvendenek a különböző országokban.

  A Mancs őrjárat Live! “Mentőfutam” – a VStar Entertainment és a magyar Pannon Produkció együttműködésével – egyedülálló szórakozást kínál gyermekének és Önnek. Gyermeke első színházi előadása meghatározó élmény, ugyanis egy egész életen át tartó utazás kezdete. A Mancs őrjárat kiváló első választás lehet, mert tanulságos és szórakoztató történetét átélve játszva tanulhatnak a gyermekek. Örömmel adunk néhány tanácsot kedves látogatóinkak:

  • A legtöbb gyermek már ismeri a televízióban és a számítógép képernyőjén megjelenő műsorok szórakoztató élményét. Arra kérjük a kedves szülőket, hogy magyarázzák el gyermekeiknek, hogy ez más lesz, mert a történet élni fog számukra, nem ér véget, amikor elhagyják a helyiséget. Az előadás felénél lesz egy szünet
  • Élvezzék! Énekeljenek, táncoljanak, tapsoljanak és csatlakozzanak az interaktív, közönséget bevonó jelenetekhez! Vigyázzon a biztonságra, és legyen figyelemmel az Önök körül helyet foglaló vendégekre. Kérjük, ne vegye gyermekét a vállára, illetve ne engedje gyermekének, hogy felálljon a székre!
 • Hogy néz ki egy ilyen előadás?

  A Mancs őrjárat Live! egy színházi élőshow a Mancs őrjárat tévésorozatból megismert karaktereivel, akiket különleges jelmezek segítségével személyesítenek meg az élőben éneklő színészek. Az eredeti mesebeli környezetet a hagyományos színházi díszletek mellett egy óriási LED képernyő varázsolja a színpadra, így válik valódi élménnyé az előadás.

 • Milyen hosszú az előadás?

  A Mancs őrjárat Live! “Mentőfutam” 90 percig tart és két felvonásból áll, egy 15 perces szünettel.

 • A Mancs őrjárat Live! milyen korcsoport számára ideális?

  Az előadás 2 éves kortól 6 éves korig ajánlott, azonban minden korcsoport számára élvezhető a szellemes és humoros párbeszédeknek, izgalmas karaktereknek és fordulatoknak, illetve a kreatív jelmezeknek köszönhetően.

 • Kikkel találkozhatunk az előadásban?

  Mindenki kedvenc Mancs őrjárat karakterei köszönnek vissza az élő show-ban, úgy, mint Ryder, Chase, Marshall, Rocky, Rubble, Zuma, Skye és Everest, továbbá Humdinger Polgármester Úr, Goodway Polgármester Asszony, Tyukica és Turbo Kapitány.

 • Mi teszi az előadást sikeressé? Mit tanulhatnak a gyermekek?

  A Mancs őrjárat előadás azt vallja, hogy: “Nincs túl nagy falat vagy túl kicsi kutya”. Tanulságos leckékben mutatja be a csapatmunka, és a problémamegoldás fontosságát. A show nagy sikernek örvend, ugyanis a karakterek kedvesek, könnyen felismerhetők, és mindennapi barátságos hősök, akik minden megtesznek mások megmentése érdekében.

 • Mi a különbség egyes jegykategóriák között?

  A jegyek öt kategóriába vannak sorolva, a vásárlók ezek közül tudják kiválasztani a nekik legmegfelelőbbet: VIP1 és VIP2, valamint I., II. és III. kategória. Az osztályozás alapját a színpadtól való elhelyezkedés adja.

 • Nem találok jegyet a keresett előadásra. Hol tudok jegyeket vásárolni?

  A jegyek korlátozott számban érhetők el, könnyen előfordulhat, hogy elfogynak. Ha ezzel szembesül, kérjük keressen másik időpontban lévő előadást. Felhívjuk figyelmét, hogy a jegykereskedők nem hivatalos partnereink, előfordulhat, hogy magasabb jegyárakat számítanak fel. Javasoljuk a hivatalos weboldal, a www.mancsorjarat.hu oldal felkeresését jegyvásárlási szándék esetén.

 • Van különbség gyermek és felnőtt jegyek között?

  Nincs különbség a gyermek-, illetve, a felnőttjegyek között. Minden vendégünk, kortól függetlenül érvényes jeggyel tudja megtekinteni az előadást.

 • Az előadásokon lesz lehetőség vásárolni a mesehősöket ábrázoló játékokból?

  Természetesen, az előadások alatt mindig van egy árusító stand, ahol tudnak játékokat/szuveníreket vásárolni. Ezen termékek között található: plakátok, pólók, könyvek, táskák, és egyéb játékok. Az áruk megjelenésenként és helyszínenként eltérnek, attól függően, milyen termékek elérhetők.

 • Szeretnék vásárolni az árukból, azonban nem megyek az előadásra. Tudok vásárolni ettől függetlenül?

  Sajnos nem áll módunkban, hogy az előadás vendégein kívül mások igényét is kiszolgáljuk.

 • Miért van szünet az előadás közben?

  A folyamatos színpadi szereplés, főleg jelmezben, kimerítő. Egy szünet mindenképpen szükséges, hogy a színészek pihenjenek, illetve, hogy a színpadot technikailag is átalakítsák a soron következő jelenethez. A Mancs őrjárat Live! előadás szünete nagyjából 15-20 perces, ez idő alatt lesz idő a mosdó felkeresésére, az ajándék shop-ban vásárolni illetve inni-enni.

 • Rossz időpontra vásároltam jegyet, hogyan tudok segítséget kérni

  Kérjük, keressen fel minket, és segíteni fogunk a jó jegy kiválasztásában.

 • Meg tudom változtatni a jegyem? Jogosult vagyok visszatérítésre?

  Felhívjuk figyelmét, hogy abban az esetben, ha mégsem jó az időpont, illetve nem vett részt az előadáson, a jegyet/jegyeket visszaváltani nem áll módunkban. Az előadás után anyagi térítésre nem jogosult. Egyéb kérdés esetén, kérjük keresse fel kollégáinkat.

 • Eléggé nagy már gyermekem, hogy meg tudja nézni a Mancs Őrjárat Live! előadást?

  A javasolt korosztály 2 és 6 éves kor között van, azonban az előadás az egész család számára élvezetes élményt nyújt. A gyermekek szüleikkel, olykor nagyobb testvéreikkel és nagyszüleikkel együtt élvezik az előadást.

 • Hány éves kortól kell jegyet vásárolni?

  Az előadásra két éves kor alatt nem szükséges jegyet váltani, amennyiben a gyermek a szülő ölében ül.

 • Milyen nyelven zajlik az előadás?

  Az előadás magyar nyelvű.

 • Tudok SZÉP kártyával fizetni?

  Sajnos SZÉP kártyát nem áll módunkban elfogadni.

 • Utólagosan hogyan tudom változtatni a számlázási címet?

  Utólagos számlázási cím módosításra nincs lehetőség.